Blizzard otpustio 600 radnika

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizzard otpustio 600 radnika

 
Moćni Blizzard je objavio danas da mora da otpusti veliki broj radnika. Izvršni direktor Majk Morhejm imao je ovo da kaže:
 
"U proteklih nekoliko godina smo porasli u velikoj meri i dosta investirali u našu infrastrukturu da bi bolje služili našu globalnu zajednicu. Ipak, kao su Blizzard i industrija evoluirali tako smo morali da donesemo i neke teške odluke, kako bi odgovorili na promenjene potrebe naše kompanije."
 
Otpušteno je 600 radnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Oko devedeset procenata radnika nije bilo povezano sa game developmentom. Niko iz WoW ekipe nije otpušten.
 
 
Blizzard do kraja godine treba da objavi Diablo 3 i WoW: Mists of Pandaria, dok datum izlaska strategije Starcraft 2: Heart of the Swarm još uvek nije poznat.
 
Kompanija još uvek dominira na MMO tržištu, ali sve jača konkurencija počinje da pravi problem. Najveći konkurnet je EA-ov The Old Republic, a na proleće izlazi i Guild Wars 2.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.