Blizzard: WoW će imati još više igrača

Izvor: GameInfusion.net, 30.Avg.2011, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizzard: WoW će imati još više igrača

 

 
Iako je World of Warcraft najpopularniji MMORPG na svetu, Blizzard mora da razmišlja o budućnosti svog naslova, imajući u vidu da će biti sve više dobih free-to-play alternativa, ali i ozbiljne konkurencije, poput Old Republic.

World of Warcraft je 2010. godine skupio 12 miliona pretplatnika. Od tada je Blizzard prijavio gubitak oko 600,000 igrača. Iako većina upućenih veruje da WoW nikada neće nadmašiti svoj rekord iz prošle godine, čelnici Blizzard-a >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << se ne slažu.

Potpredsednik kompanije, Majkl Rajder, veruje da postoji prostor za dalji rast. WoW je, od nedavno, proširio novi besplatni probni paket za početnike, koji garantuje igranje čak do 20. levela. Igra, tek ove godine, zvanično izlazi u Brazilu, a borba za kinesko i azijsko tržište i dalje traje.

Takođe, u pripremi je nova WoW ekspanzija.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.