Izvor: GameInfusion.net, 06.Nov.2010, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield: Play4Free

Battlefield franšiza će uskoro biti bogatija za još jedan naslov. Electronic Arts je najavio igru Battlefield Play4Free, koja je najavljena kao realističnija varijanta Battlefield Heroes-a, koji se može pohvaliti bazom od 6 miliona igrača. Najavljeni nastavak će, sem online sukoba do 32 igrača i velikog "voznog parka", ponuditi i klase i oružija iz pucačine Bad Company 2.

http://www.youtube.com/watch?v=nlBTinE8UNM

Igrači će, tokom igranja, zarađivati virtuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << novac, koji se može koristiti za kupovinu nadogradnji i vizuelne promene. Moguća je i konverzija vašeg novca u virtuelni, kako bi ste brže stigli do nečeg boljeg, ali je najavljeno da će igrači koji troše stvarne pare biti samo za nijansu u prednosti u odnosu na ostale. Igra je najavljena za drugi kvartal 2011, a za zatvorenu betu se već sada možete prijaviti.

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Battlefield Play4Free trailer

Izvor: Playsomnia.com, 06.Nov.2010

Nova online multiplayer Battlefield igra za PC biće besplatna, a igrači će po želji plaćati mikrotransakcije, tj. kupovati opremu i oružje. Ovoga puta, za razliku od Battlefield Heroes, u pitanju je igra koja deluje ozbiljnije i više je nalik na sam Battlefield serijal, čak će i imati najpopularnije...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.