Battlefield 3 se igra šest puta više nego Bad Company 2 beta prošle godine

Izvor: GameInfusion.net, 07.Okt.2011, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield 3 se igra šest puta više nego Bad Company 2 beta prošle godine

 

 
U toku ste sa Battlefield 3 beta hype-om koji je aktuelan već neko vreme? Prema DICE-u, Battlefield 3 trenutno igra šest puta više igrača nego beta verziju prethodnog naslova iz serije, pucačine Bad Company 2.

Ovo ne čudi, imajući u vidu da je Battlefield 3 još početkom septembra prestigao Bad Company 2 po broju pordžbina.

Pročitajte naše Battlefield 3 beta utiske, a sve druge detalje, uključujući i trejlere i slike pogledajte u našoj bazi igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA 12 prodaja: oboren rekord

Izvor: GameInfusion.net, 07.Okt.2011

 .. .Kao što se i očekivalo FIFA 12 se odlično prodaje. Ova, za sada odično ocenjena, fudbalska igra prodala se u preko 3,2 miliona primeraka za svega nedelju dana, što je za 23 posto više nego prethodne godine, kada je FIFA 11 oborila rekord franšize...Takođe, 1. oktobar je bio najintezivniji...

Nastavak na GameInfusion.net...

Battlefield 3 beta ima 6x više igrača nego BC2

Izvor: ITsvet.com, 07.Okt.2011

U avgustu je kompanija DICE objavila da bi Battlefield 3 mogla da ima više od 10 puta otključavanja igre nego prethodnik ovog naslova iz prošle godine Battlefield: Bad Company 2. Međutim, ovo nije jedina oblast u kojoj je ova igra nadmašila svog prethodnika. Tako je generlani menadžer kompanije...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.