Batman Arkham City: Bejn kao saveznik, pogledajte nove screenove

Izvor: GameInfusion.net, 01.Avg.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batman Arkham City: Bejn kao saveznik, pogledajte nove screenove

 
Čuveni Betmenov protivnik, Bane, boriće se zajedno sa mračnim vitezom, u nekim deonicama igre Batman: Akrham City.

Bane se pridružuje bogatoj ekipi likova, među kojima su Talia al Ghul, Džoker, Riddler, Catwoman, Robin, Mr Freeze, Otrovna Ajvi, Harli Kvin, Pingin, Two Face, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man (?!) i Black Mask.

Bejn se udružuje sa Betmenom na misiji povezanoj sa švercovanom hemijskom robom, što ima smisla, imajući u vidu da je njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << potreban Venom za život: on ga čini jačim i pametnijim, ali je istovremeno to i njegovo prokletstvo.

Takođe, Rocsteady je nedavno predstavio i novi Betmenom gadget, Remote Electrical Charge (REC), koji funkcioniše poput električnog pištolja.

A tu su i novi screenovi...
 

 

 

 

 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.