Assassins Creed: Revelations ima delove iz prvog lica!

Izvor: GameInfusion.net, 09.Nov.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Assassins Creed: Revelations ima delove iz prvog lica!

 
Ovi delovi igre odnose se na avanturu Dezmonda Majlsa, koji je pao u komu na kraju Assassin’s Creed: Brotherhood.
 
Ubisoft je ove delove igre uporedio sa popularnim filmom Inception: "Dezmond je u zemlji snova, zarobljen u svom sopstvenom umu, ali može da pristupa i sećanjima Ecija. Ecio, tada, može da pristupa sećanjima Altaira".
 
Ubisoft najavljuje "Dalijevske platforme", za prelaženje iz prvog lica. Iskustvo će, za igrače, biti potpuno novo. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Dezmond, na momente, neće biti sam u Animusu. Postoji lik sa kojim će razgovarati. Verovatno je reč o Subjektu 16, koji se pojavljivao još u Assassin’s Creed 2.
 
Za datum izlaska, sve trejlere, slike i najave pogledajte Assassin’s Creed Revelations u našoj bazi igara.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen novi Assassin’s Creed za 2012, tema: kraj sveta

Izvor: GameInfusion.net, 09.Nov.2011

 .Kao što se i očekivalo, Ubisoft je najavio novu Assassin’s Creed igru za 2012. godinu.. .Tokom sastanka sa investitorima, izvršni direktor Ubisofta, Yves Guillemot potvrdio je da ovaj izdavač planira novu Assassin’s Creed igru za sledeću godinu.. .Assasin’s Creed:...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.