Assassin’s Creed Revelations: PC verzija u decembru!

Izvor: GameInfusion.net, 30.Sep.2011, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Assassin’s Creed Revelations: PC verzija u decembru!

 

 
Ubisoft je, sada već tradcionalni četvrti put, odložio izlazak PC verzije igre iz Assassin’s Creed serijala. Ovoga puta, ako ostane kako je najavljeno, nije strašno.

Assassin’s Creed Revelation’s će izaći za Xbox 360 i Playstation 3 15 novembra. PC igrači moraće da se strpe do decembra, i to ne 2013. godine. Dakle, svi ćemo igrati novi AC, do kraja godine.

Ubisoft nije zvanično najavio datum izlaska PC verzije, ali, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << pisanju Eurogamer-a igra će se u Evropi pojaviti već drugog septembra.

Assassin’s Creed: Revelations predstavlja poslednji deo trilogije o Eciju. Glavni lik prethodne dve igre odlazi na istok, u Konstantinopolj, gde prati Altairove stope, kako bi raspleo zavereničku mrežu koja se proteže hiljadama godinama u prošlost i budućnost. Njegov direktni naslednik u 21. veku, Dezomond, je u komi, a da mu ne bude dosadno ni u tom stanju svesti, brine se njegov omiljeni hi tech dušek. Animus.

Šalu na stranu, sve najave, trejlere i slike iz Assassin’s Creed: Revelations pogledajte u našoj bazi igara.

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Assassin's Creed: Revelations odložen za PC

Izvor: Playsomnia.com, 30.Sep.2011

Iako su nedavno tvrdili da će novi Assassin's Creed izaći istovremeno za PC i konzole, to neće biti slučaj. PC verzija je odložena, i sada umesto 15. novembra izlazi mesec dana kasnije, tokom decembra. Playstation 3 i Xbox 360 i dalje ostaju po prethodno najavljenom datumu. Ne zna se koji je razlog...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.