Ako vam se dopao Reckoning obavezno probajte DLC The Legend of Dead Kel

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam se dopao Reckoning obavezno probajte DLC The Legend of Dead Kel

Znate zašto je Kingdoms of Amalur: Reckoning toliko zarazan?
 
Zbog obećanja moći. Igra možda ima generičan svet i stereotipne linkove, te strukturu questova koja nije za pohvalu, ali kada dođemo do fleksibilnog razvoja lika i osećaja moći koja raste sa svakim satom provedenim uz Reckoning, onda znamo koliko je ova igra prokleto dobra.
 
Najbolji dodaci za igre upravo trebaju da amplifikuju segment gde je originalni naslov bio najbolji.
 
Srećom, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << DLC za Kingdoms of Amalur: Reckoning, The Legend of Dead Kel, upravo ima nameru da to uradi.
 
Minimalni level za vašeg heroja da poseti ostrvo iz ovog dodatka, Gallows End, je 10. Naravno, možete otići i sa mnogo moćnijim likom, a igra će se, u svakom slučaju, prilagoditi.
 
Međutim, The Legend of Dead Kel ne samo da nudi ono najbolje iz Reckoninga - još borbe, nadogradnji i nove lude protivnike, već ovaj dodatak donosi i nešto kreativnije osmišljeno okruženje koje dolazi kao pravo osveženje.
 
Novi dodatak je u gusarskom fazonu.
 
Ostvro pripada Dead Kelu, undead piratu koji je jako teritorijalan: on izaziva brodove u okruženju da potonu, a preživele, koji stignu na ostvro, ovaj ludak ubija.
 

 
Pogađate, i vaša priča počinje sa nasukanim brodom.
 
Na Gallows End stižete sa kapetan(k)om Btattigan. Ova mlada žena koja prkosi shvatanju da joj nije mesto na brodu, a kamoli za kormilom, predstavlja najharizmatičnijeg lika koga je Reckoning video. Videćete kada probate ovaj DLC...
 
Glavna misija traje oko 4 sata, ali postoje i sekundarni ciljevi.
 
Novina je i gradnja, u Assassin’s Creed fazonu.
 
Imaćete vašu bazu, gde čuvate predmete. Ovde ćete moći i da izgradite različite objekte. Na primer, možete napravite štalu, kako bi dobili medveda i pauka, koji vam daju bonude na zdravlje i otpornost prema otrovima. Ako ih hranite, dobićte više bonusa.
 
Do kraja DLC-a imaćete različite objekte, kao i radnike: slikara, izviđača, bibliotekara i diplomatu, koji će vas završavati važne poslove. Svi uspesi vezani za ovaj segment osećaju se u borbi, kroz značajne bonuse na vašeg lika.
 
Kada se vratite na mainland bićete još veći badass.
 
Kingdoms of Amalur: Reckoning DLC - The Legend of Dead Kel izlazi 20. marta, za PC, Xbox 360 i Playstation 3.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.