U Beogradu od danas zajedničke patrole srpskih i kineskih policajaca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu od danas zajedničke patrole srpskih i kineskih policajaca

U Beograda su danas počele zajedničke patrole kineskih i srpskih policajaca koji između ostalog, kako je objašnjeno, treba da olakšaju boravak u Srbiji kineskim turistima. Zajedničke patrole biće u Knez Mihailovoj ulici, Trgu Republike, Bloku 70 i na aerodromu "Nikola Tesla". Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je novinarima u Knez Mihailovoj ulici gde je predstvaljena prva zajednička patrola, da je prepoznata neophodnost zajedničkog rada kako bi se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas su na ulicama Beograda i kineski policajci FOTO VIDEO

Izvor: B92, 18.Sep.2019

U Beograda su danas počele zajedničke patrole kineskih i srpskih policajaca koji između ostalog treba da olakšaju boravak u Srbiji kineskim turistima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.