Rade Šerbedžija: Kako ću pamtiti Miru Furlan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jan.2021, 14:27

Rade Šerbedžija: Kako ću pamtiti Miru Furlan

Povodom smrti čuvene glumice Mire Furlan, njen kolega i prijatelj Rade Šerbedžija, između ostalog, govori i o izazovima sa kojima se suočavala pogotovu početkom devedsetih kada se našla na udaru nacionalnista na svim stranama bivše Jugoslavije. Takođe, i o nekim od njenih najvećih uloga.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kolege se opraštaju od glumice: Zbogom, Miro, mrvo razuma u bezumlju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

Vijest o smrti glumice Mire Furlan u petak ujutru odjeknula je u medijima na prostoru bivše Jugoslavije poput bombe. Furlanova je početkom rata devedesetih s ovog tla emigrirala u Sjedinjene Američke Države, pa je poređenje iz prethodne rečenice možda i neumjesno. Međutim, eksplozija kakvu izaziva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.