Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jun.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portorož: Počinje Samit 100 poslovnih lidera

U Portorožu danas počinje dvodnevni Samit 100 poslovnih lidera jugoistočne Evrope. Glavne teme o kojima će se raspravljati su mogućnosti regionalne saradnje u području energetike, turizma, prometa i infrastrukture te financijskog sektora, posebno uloga pametnih gradova u razvoju privrede.

Na četvrtom godišnjem okupljanju najistaknutijih preduzetnika i privrednika iz zemalja jugoistočne Europe, kao i predsjednika država iz cijele regije, poslovni lideri će govoriti o mogućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << zajedničkim projektima u najpropulzivnijim privrednim sektorima kao što su hrana i piće, energetika, infrastruktura i transport, digitalna ekonomija, turizam kao i o ekonomiji utemeljenoj na znanju.

Na Samitu 100 učestvovaće predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, koji će govoriti na panelu “Novi dogovor za novo doba”.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.