Džef Bezos bogatiji za 13 milijardi dolara samo u jednom danu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jul.2020, 17:44

Džef Bezos bogatiji za 13 milijardi dolara samo u jednom danu

Vlasnik Amazona Džef Bezos (Jeff Bezos) uvećao je svoje bogatstvo za 13 milijardi dolara, nakon što je u ponedeljak vrednost akcija njegove kompanije skočila za 7,9 odsto, javlja Blumberg (Bloomberg). To je najveći rast bogatstva u jednom danu otkako je ovaj magazine napravio 2012. indeks kojim se meri imovina milijardera. Istovremeno, Amazon je zabeležio u ponedeljak najveći skok vrednosti od decembra 2018. Bezos (56), najbogatiji čovek na svetu sa 189 milijardi dolara, uvećao je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevjerovatan rast bogatstva Džefa Bezos u jednom danu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2020

Najbogatiji čovjek na svijetu ne prestaje da reda milijarde na svom računu, a u ponedjeljak, 20. jula, upisao je novi rekord od kada Blumberg mjeri indeks milijardera (2012. godine).

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU PONOVO POSTAVLJA REKORD Zaradio 13 milijardi dolara u jednom danu

Izvor: Blic, 22.Jul.2020, 14:13

Najbogatiji čovek na svetu, osnivač Amazona Džef Bezos, postavio je novi rekord u dnevnoj zaradi povećavši svoje bogatstvo u jednom danu za 13 milijardi dolara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.