Izvor: RTS, 17.Okt.2020, 15:22

Žena u Beču ugušila svoje tri maloletne ćerke

Policija u Beču uhapsila je danas državljanku Nepala koja je ubila svoje tri maloletne ćerke.
Žena, koja se nedavno rastala od muža, jutros, nešto posle pet sati, pozvala je policiju i rekla da je ubila decu i da je pokušala da izvrši samoubistvo.

Ona je ugušila svoje tri ćerke - bebu staru osam meseci i devojčice od tri i devet godina.
 
Kada je policija došla do stana u 22.bečkom okrugu, zatekla je beživotna tela dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dece, a jedno dete je davalo još znake života, ali je, posle duge borbe lekara za njen život, umrlo u bolnici.
Prema policiji, pokušaj samoubistva nije izazvao povrede opasne po život žene. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA IZ PAKLA! Ugušila svoje tri ćerke, a onda pokušala samoubistvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020

Ona je ugušila svoje tri ćerke - bebu staru osam meseci i devojčice od tri i devet godina...Policija u Beču uhapsila je danas državljanku Nepala koja je ubila svoje tri maloletne ćerke...Žena, koja se nedavno rastala od muža, jutros, nešto posle pet sati, pozvala je policiju i rekla da je ubila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.