Zbog okupljanja 20 ljudi: Vlasniku „Crowne Plaza“ kazna 2 miliona dinara

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2020, 10:21

Zbog okupljanja 20 ljudi: Vlasniku „Crowne Plaza“ kazna 2 miliona dinara

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo krivični postupak protiv vlasnika hotela „Crowne Plaza“, a povodom događaja od 03. aprila, kada se u navedenom hotelu okupilo više od 20 lica Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo krivični postupak protiv pravnog lica koje je vlasnik hotela „Crowne Plaza“, a povodom događaja od 03. aprila, kada se u navedenom hotelu okupilo više od 20 lica, suprotno odluci nadležnih organa o zabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << okupljanja.- Tužilaštvo je pokrenulo postupak shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela i dana 10. aprila saslušan je predstavnik pravnog lica NBG Properties zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije iz člana 248 Krivičnog zakonika, nakon čega je zaključen Sporazum o priznanju krivičnog dela, a koji sporazum je prihvaćen od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu, gde je prihvaćena novčana kazna u iznosu od 2.000.000,00 dinara, a što je maksimalna kazna za predmetno krivično delo koja se mogla izreći shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela-stoji u saopštenju Tužilaštva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlasniku beogradskog hotela kazna dva miliona zbog okupljanja 20 ljudi

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2020

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo krivični postupak protiv pravnog lica koje je vlasnik hotela "Crowne Plaza", a povodom događaja od 03. aprila, kada se u navedenom hotelu okupilo više od 20 osoba, suprotno odluci nadležnih organa o zabrani okupljanja...Tužilaštvo je pokrenulo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.