Zavijeni  u crno

Izvor: Kurir, 20.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavijeni u crno

BEOGRAD - Stravična nesreća koja se dogodila u četvrtak u selu Baljevac kod Obrenovca u kojoj je Jovo Ilić (46) kamionom usmrtio trogodišnju Ljubicu Pantić zavila je u crno njenu porodicu. Nesreća se dogodila po podne, oko 14 časova, ispred kuće devojčicinih roditelja, na Ibarskom putu 39, u trenutku kada je Ilić hteo da isparkira kamion. Na nesreću, trogodišnju Ljubicu, koja je baš tada istrčala iz dvorišta i počela da se igra ispred vozila, Ilić nije video i točkom kamiona smrskao joj lobanju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Smrt pod kamionom

Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2008

BEOGRAD - Stravična nesreća koja se dogodila u četvrtak u selu Baljevac kod Obrenovca, u kojoj je Jovo Ilić (46) kamionom usmrtio trogodišnju LJubicu Pantić, zavila je u crno porodicu Pantić, koja ni dan posle tragedije ne može da poveruje da su zauvek izgubili svoju miljenicu. Nesreća se dogodila...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.