Zaplenjeno više od 10 kilograma heroina

Izvor: RTS, 07.Mar.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od 10 kilograma heroina

Uhapšena tročlana grupa u Grockoj osumnjičena za proizvodnju i prodaju droge, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje isprava. Vrednost oduzetih predmeta u policijskoj akciji procenjuje se na više od 240.000 evra.

Pripadnici beogradske policije su u Grockoj lišili slobode Milana Mihailovića (33), Danijelu Stanković (35) i Branislava Jovanovića (24) iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droga.

Grupa se sumnjiči i za nedozvoljeno držanje oružja, eksplozivnih materija, kao i za falsifikovanje isprava.

Osumnjičeni Milan Mihailović je u dužem vremenskom periodu nabavljao veće količine heroina iz Bugarske, a zatim ga prodavao na beogradskom narko tržištu.

U policijskoj akciji, nakon pretresa kuća osumnjičenih, ukupno je zaplenjeno više od 10 kilograma heroina, 400 grama kokaina, veća količina drugih opojnih droga, pet komada vatrenog oružja, metalna presa sa hidrauličnom dizalicom, 222 komada municije različitog kalibra, 6.240 evra i 4.500 dinara.

Vrednost oduzetih predmeta u ovoj akciji procenjuje se na više od 240.000 evra.

Osumnjičeni će, uz krivične prijave, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 10 kilograma heroina

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2009, 02:37

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su proizvodile i prodavale drogu i zaplenila više od 10 kilograma heroina, saopštio je juče MUP...Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su Milan Mihailović (33), Branislav Jovanovića (24) i Danijela Stanković (34)...Osumnjičeni...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.