Zaplenjeno 10 kilograma marihuane, uhapšene tri osobe

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 10 kilograma marihuane, uhapšene tri osobe

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine zaplenili su 10,664 kilograma marihuane, u opsežnoj akciji sprečavanja prometa i zloupotrebe droga.

U noćašnjoj akciji uhapšene su tri osobe. Dva lica su državljani Crne Gore, a jedno je državljanin BiH, saopšteno je iz SIPA-e.

Uhapšeni će, nakon kriminalističke obrade, biti predati Tužilaštvu na dalje postupanje.

Akcija je izvedena u saradnji sa ministarstvima unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslova Republike Srpske, Kantona Sarajevo i Srednjobosanskog kantona.

Policijski službenici SIPA-e nastavljaju rad po ovom predmetu.

Povezane vesti: Rusija isporučila Hrvatskoj optuženog za međunarodnu trgovinu drogom Crnogorska policija zaplenila 115 kilograma skanka Uhapšene tri osobe zbog marihuane Crnogorska policije zaplenila dva kilograma heroina Prenosio pola kilograma droge preko Rače

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplijenjeno 10,664 kilograma marihuane

Izvor: Cafe.ba, 21.Mar.2012

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH zaplijenili su 10,664 kilograma marihuane, u opsežnoj akciji sprečavanja prometa i zloupotrebe droga.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.