Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024, 12:42

Zaplenjena pošiljka sumnjivog praha u Pošti Niš, pošiljalac iz SAD

Carinski službenici su u Pošti Niš u jednoj od pošiljaka otkrili praškastu materiju, za koju se sumnja da se radi o eksplozivnoj supstanci, koja se koristi za punjenje bojevih metaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnjiva pošiljka otkrivena u Pošti Niš: Pošiljka iz SAD-a sadrži prah za punjenje bojevih metaka

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Apr.2024

U Pošti Niš, carinici su otkrili sumnjivu pošiljku koja stiže iz Sjedinjenih Američkih Država. Prema saopštenju Uprave carine, sumnja se da sadrži eksplozivnu supstancu koja se koristi za punjenje bojevih metaka...Incident se dogodio 11. aprila tokom detaljne kontrole pošiljke upućene u Niš....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Pošiljka u Nišu zaplenjena zbog sumnjivog praha

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2024

Carinici pošte u Nišu otkrili su u jednom paketu veću količinu supstance koja se koristi za punjenje bojevih metaka, saopšteno je danas.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.