Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 09:32

Zaplenjena droga u Beogradu, uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram i po marihuane, 500 grama spida i uhapsili D. V.(2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je pretresom stana koji koristi osumnjičeni pronašla drogu upakovanu u više kesa, vagu za precizno merenje, kao i 150.000 dinara, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA NA ZVEZDARI Upali u stan dilera, pronašli 2 KILOGRAMA DROGE, novac sakriven u kutiji i opremu za merenje (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Sep.2021

Beogradska policija zaplenila je kilogram i po marihuane, 500 grama spida i uhapsila D. V. (21) zbog osnovane sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Blic...

Uhapšena desetorka skrivala drogu u Sivcu, Bačkoj Topoli i Požarеvcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bеzbеdnosno-informativnom agеncijom, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su 10 osoba osumnjičеnih da su izvršilе krivična dеla nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga i udruživanjе radi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.