Zaplena marihuane u Bačkom Petrovcu, uhapšene dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena marihuane u Bačkom Petrovcu, uhapšene dve osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su oko 2,3 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom dve kuće, na području Bačkog Petrovca, policija je zaplenila 2,35 kilograma sasušene marihuane i još šest stabljika indijske konoplje, kao i znatnu sumu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
M. M. (1999) iz Bačkog Petrovca određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti priveden na saslušanje.

Protiv četrdesetpetogodišnjaka iz Maglića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

10 kilograma sirovog kanabisa u dvorištu

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Sep.2019

Kako su saopštili iz PU Niš, policija je , u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsila su B. M. (32) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...„Policija je pretresom kuće osumnjičenog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.