Zadigla suknju i tražila mu seks, a on je ubio jer mu nije bilo ni do čega

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadigla suknju i tražila mu seks, a on je ubio jer mu nije bilo "ni do čega"

Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u nedelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je telo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici na Zvezdari.

Kako nezvanično saznajemo, ubistvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja bračnih dužnosti!

Posle otkrivanja leša u petak ujutru, policija je uhapsila Ljubosavljevića zbog sumnje da je nevenčanu suprugu ubio brojnim udarcima letvom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rukama i nogama po glavi i telu.

Ubistvo se dogodilo u udžerici od svega nekoliko kvadrata u kojoj su supružnici živeli minule dve godine. Posle žestoke svađe i batinanja, nasilnik je shvatio da je žena mrtva. Pokušao je da pobegne, ali policiji nije trebalo mnogo vremena da mu uđe u trag.

Komšije kažu da su čuli žustru svađu iz njihove kuće. Nisu odmah reagovali, jer se par često svađao, naročito posle zajedničkog pijančenja.

- U četvrtak uveče sam čuo uvrede i psovke koje su dopirale iz njihovog dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih video, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da imaju seksualni odnos, nakon što je zadigla suknju! Dragan joj je na to odgovorio: "Prekini da me provocirš! Imam dovoljno svojih problema. Do seksa mi je kao do lanjskog snega" - prepričava nam radnik obližnje firme, koji je čuo raspravu supružnika.

Prema njegovim rečima, Dragan i Đurđica su svađu nastavili u udžerici, a za ubitvo je saznao u petak ujutro.

- Telo nasrećne žene pronašao je njihov poznanik kada je došao posetu i odmah je alarmirao policiju. Tog jutra su ovde bili policajci, koji se se raspitivali o njima. Ispričao sam i njima sve ovo što sam vama rekao. Kada nisu bili pijani, sa njima je još i moglo da se komunicira, ali čim bi popili, sa njima je bilo nemoguće razgovarati. Često su se opijali i tada su redovno izbijale svađe - ispričao nam je svedok nemile scene.

Žitelji Ledinačke ulice nisu krili loše mišljenje o supružnicima koji su živeli u ukletoj udžerici.

- Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus! Znali su da se skinu goli i bulazne svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali - rekao nam je jedan mlađi muškarac iz tog kraja Zvezdare.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ZENI PRESUDIO LETVOM POSLE SVADjE ZBOG SEKSA Svi detalji MONSTRUOZNOG ZLOCINA na Zvezdari

Izvor: medio.rs, 29.Nov.2016

Dragan Lj. (60) ispričao policajcima da ga je supruga Đurđica M. (51) vređala i provocirala da je nesposoban za seks, pa mu je pao mrak na oči i nasmrt je pretukao..Leskovčanin Dragan Lj. (60) nasmrt je pretukao nevenčanu suprugu Đurđicu M. (51) preksinoć u jednoj napuštenoj kući u beogradskoj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.