Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021, 14:19

Za par dana manji troškovi priključka na gas za 100.000 dinara

Premijerka Ana Brnabić kaže da će za nekoliko dana biti smanjeni troškovi priključka na gas za oko 100.000 dinara po domaćinstvu.

"Završili smo rad i u narednih nekoliko dana biće objavljeno u Službenom glasniku da se smanjuju troškovi priključka na gas. Ti troškovi će se smanjiti za oko 100.000 dinara", rekla je Brnabić.

Istakla je da je to veliki podsticaj svim našim građanima da se priključe na gasovodnu mrežu i da se smanje indvidualna ložišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja su, takođe, jedan od ogromnih zagađivača vazduha u Srbiji.

Reč je o izmeni i dopuni Pravilnika o posebnoj vrsti objekata i posebnoj vrsti radova koje se tiču smanjenja troškova priključka na gasovodnu mrežu.

Stupanjem na snagu pravilnika smanjiće se troškovi građana koji su za izgradnju priključka na distributivnu gasovodnu mrežu Srbijagasa do sada plaćali i do 200.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKO STE DOSAD ČEKALI SA UVOĐENJEM GASA, DOBRO STE URADILI: Stiže neverovatno pojeftinjenje troškova priključka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021

Premijerka Brnabić najavila pojeftinjenje troškova priključka gasa za oko 100.000 dinara po domaćinstvu..Premijerka Ana Brnabić kaže da će za nekoliko dana biti smanjeni troškovi priključka na gas za oko 100.000 dinara po domaćinstvu...- Završili smo rad i u narednih nekoliko dana biće objavljeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.