Izvor: Blic, 25.Dec.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVE NA PREVARU ODVODIO OD KUĆE, ŠIŠAO IH, PA IH SILOVAO Ko je višestruki silovatelj Malčanski berberin kog sada traže u vezi sa slučajem nestanka Monike (12)

Ninoslav Jovanović (46), u javnosti poznat po nadimku "Malčanski berberin", koji je dobio zbog svojih bolesnih nagona da devojčice koje napastvuje prethodno ošiša do glave, dobro je poznat srpskoj policiji i javnost po svojim zlodelima - silovanjima devojčica i proganjanju žena. Policija sada intenzivno traga za njim u vezi sa slučajem nestanka dvanaestogodišnje Monike Karimanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE MALČANSKI BERBERIN OSUMNJIČEN ZA OTMICU MONIKE (12): Imao jeziv ritual sa žrtvama - PRE SILOVANJA radio ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019

Ninoslav Jovanović (46), iz okoline Niša, u javnosti poznatiji kao "Malčanski berberin", doveden je u vezu sa nestankom devojčice Monike Karimanović (14) iz Niša za kojom je Srbija danima tragala...Jovanović je pravosudnim organima je poznat još od devedesetih godina prošlog veka. Naime, on...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.