ZORAN MARJANOVIĆ U STRAHU: Moja porodica ne spava noćima

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MARJANOVIĆ U STRAHU: Moja porodica ne spava noćima

Porodici Marjanović je sugerisano da ne napušta Beograd dok se ne završi istraga povodom ubistva Jelene Krsmanović Marjanović.

Suprug ubijena pevačice poručuje da ni on ni njegova porodica nemaju nameru da napuštaju svoju kuću, sve dok se istraga ne završi. Jedan od razloga je i taj što se boje za svoju bezbednost.

- Moja porodica ne spava noćima, živimo u strahu jer ne znamo da li je u pitanju masovni ubica koji je na slobodi i koji se sada slobodno kreće. - rekao je Zoran Marjanović

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Porodica Zorana Marjanovića u strahu!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016

Zoran Marjanović i njegova porodica prolazi kroz veoma težak period nakon brutalnog ubistva pevačice Jelene Krsmanović...Suprug Zoran posvećen je petogodišnjoj ćerkici, a dok se istraga ne privede kraju zabranjeno im jeda napuštaju Beograd. Međutim i sam Zoran kaže da mu ne pada na pamet da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.