ZAKUCALI SE U KAMION: Slovenka poginula u sudaru s kamionom, muž povređen

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKUCALI SE U KAMION: Slovenka poginula u sudaru s kamionom, muž povređen

KRAGUJEVAC - Državljanka Slovenije Gabrijela B. poginula je, dok je njen suprug Branislav B. povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš-Beograd kod Lapova. Nesreća se dogodila juče oko pet sati ujutru, kad su se sudarili „pasat“, kojim je upravljao Branislav B., i kamion.

- Vozač „pasata“ izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u teretnjak. Od siline udarca vozilo je bilo potpuno smrskano, a žena zarobljena u njemu - kaže izvor Kurira blizak istrazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Na lice mesta ubrzo su stigle vatrogasne ekipe i ekipe Hitne pomoći.

- Vatrogasci su isekli automobil kako bi izvukli Gabrijelu B. Lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi joj spasli život, ali bezuspešno. Podlegla je povredama na licu mesta - kaže naš sagovornik. Gabrijelin suprug Branislav B. u sudaru je zadobio lakše povrede.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.