Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEDNIČKA AKCIJA NIŠKE I BEOGRADSKE POLICIJE Zaplenjena četiri kilograma marihuane i uhapšena tri dilera

U zajedničkoj akciji niške i beogradske policije zaplenjena su četiri kilograma marihuane i uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su trgovale drogom.

Na teritoriji Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapšeni su M. L. (49) i  E. B. (53) iz Uroševca a u Nišu D.M. (20) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili  krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Intezivnim operativnim radom niške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije, juče, u večernjim časovima, otkriven je promet veće količine marihuane. Četiri kilograma droge bilo je spakovano u četiri paketa.

- M.L. i E.B. se terete da su  na teritoriji Niša prodali izvesnu količinu marihuane, a da je prilikom kupoprodaje posredovao osumnjičeni  D. M. od koga su tom prilikom uzeli 1.600 evra. Nakon toga, nastavili su put ka Beogradu automobilom "opel astra", gde ih je, u saradnji sa policijom iz Beograda, niška policija zaustavila i uhapsila. Kod osumnjičenih je pronađeno četiri kilograma maruhuane i 1.600 evra, a prilikom pregleda jednog od osumnjičenih pronađeno je još 3,25 grama marihuane - saopštila je policija.

Osumnjičenima D. M., M. L. i E. B. Određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.