ZADAVILA GAZDU ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADAVILA GAZDU ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA

ZRENJANIN - Krvava podstanarska drama. Zdenku T. K. (38) iz Zrenjanina policija je uhapsila zbog sumnje da je u utorak po podne ubila Vincea Berkovića (68), u čijoj je kući u Ulici 9. januara odnedavno živela kao podstanarka. Prema saznanjima Kurira, ona je pred istražnim sudijom Višeg suda u Zrenjaninu priznala zločin i rekla da je to učinila jer ju je pokojnik seksualno uznemiravao.

ZRENJANIN - Krvava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podstanarska drama.

Zdenku T. K. (38) iz Zrenjanina policija je uhapsila zbog sumnje da je u utorak po podne ubila Vincea Berkovića (68), u čijoj je kući u Ulici 9. januara odnedavno živela kao podstanarka. Prema saznanjima Kurira, ona je pred istražnim sudijom Višeg suda u Zrenjaninu priznala zločin i rekla da je to učinila jer ju je pokojnik seksualno uznemiravao.

- Sa verenikom J. G. (23), iznajmila je stan 27. marta i platila gazdi kiriju za dva meseca unapred. Već tada je, prema njenoj tvrdnji, gazda počeo da je uznemirava. Navodno je virio kroz prozor i gledao šta u sobi rade ona i verenik. Kad se desio zločin, J. G. bio je odsutan. Gazda ju je krišom posmatrao, ali ga je Zdenka videla. Zgrabila je drvenu palicu i više puta udarila Berkovića po vratu i leđima. Onda je kanapom s torbe obmotala njegov vrat i stezala ga dok nije izdahnuo Kad je verenik saznao šta je Zdenka učinila, zajedno su otišli u policijsku stanicu i prijavili ubistvo - kaže naš izvor blizak istrazi.

Komšija Norbet Getl ispričao je da je Vince voleo da popije, ali da s njim nikada nije imao problema. S druge strane, Zrenjaninci koji je poznaju Zdenku opisuju kao ženu slabije konstitucije, koja ne bi mogla da savlada i hladnokrvno ubije čoveka. Bavila se tetoviranjem i bila članica jednog zrenjaninskog moto-kluba. Iz prethodne veze ima punoletnog sina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.