Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 15:19

"ZA KOGA SI UNEO NOŽ, ZA TUŽIOCE?!" Nastavlja se suđenje klanu Velje Nevolje, svedok-okrivljeni odgovara na pitanja kuma i nekadašnjeg šefa: "Koja je dužina oštrice?"

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja se krila iza navijačke grupe "Iz principa".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAMERAVAO DA NAPADNE U SUDU? Haos na suđenju ozloglašenom klanu Nevolje i Mesara - Miljković udario na kuma: Za koga si uneo NOŽ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića...U sudnicu je danas doveden i svedok saradnik Nikola Spasojević, pošto je odbrana na prethodnom suđenju najavila da će imati još pitanja za njega. ..Sudija Vinka Beraha...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.