Vučić sa ambasadorima južnoameričkih zemalja o rezoluciji UN o Srebrenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2024, 11:02

Vučić sa ambasadorima južnoameričkih zemalja o rezoluciji UN o Srebrenici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima južnoameričkih zemalja sa kojima je razgovarao o rezoluciji "Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici" i posledicama njenog eventualnog usvajanja po stabilnost u regionu, ali i po globalni poredak.
"Naglasio sam značaj razboritog, objektivnog i pravičnog pristupa ovom pitanju, čime bi se načela međunarodnog prava vratila u globalne forume, pomogla izgradnji održivog mira i poverenja među narodima", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav, posle sastanka s ambasadorima.
Predsednik je dodao da je sa ambasadorima, koje je ugostio na doručku, razgovarao i o novom zamahu u odnosima Srbije sa južnoameričkim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić sa ambasadorima južnoameričkih zemalja o rezoluciji UN o Srebrenici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Apr.2024

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima južnoameričkih zemalja sa kojima je razgovarao o rezoluciji „Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici“ i posledicama njenog eventualnog usvajanja po stabilnost u regionu, ali i po globalni poredak....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.