Izvor: Danas, 28.Nov.2021, 15:53

Vučić: U Srbiji ima viška demokratije

U Srbiji postoji višak demokratije. Svi mogu da blokiraju puteve, što kod vas nije moguće. Valjda ćemo i mi da dostignemo taj nivo demokratije, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na konferenciji za novinare posle susreta sa slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom, koji je u poseti Srbiji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VUČIĆ O PROTESTIMA, POSLAO PORUKU EU! "Valjda ćemo i mi dostići taj demokratski nivo na kom ste vi sad" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021

Vučič je u oštro odreagovao na trenutna dešavanja u Srbiji zbog protesta i nasilja..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju medijima, poslao je poruku Evropskoj uniji zbog protesta koji se dešavaju u Beogradu, ali i širom Srbije:..- Mislim da je nasilje na protestima prisutnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.