Izvor: Blic, 07.Mar.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Uhapšeni zbog falsifikovanja novca i dokumenata

Policija je uhapsila petoro ljudi iz Vršca osumnjičenih za falsifikovanje novca i putnih isprava, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.



U saopštenju se navodi da su uhapšeni Siniša J. (46), vlasnik grafičkog ateljea "Rascia", Nenad M. (27), radnik tog ateljea, Vera M. (39), Tereza I. (36) i Damir N. (30), pošto su izrađivali i distrubuirali falsifikovan novac i dokumenta.

Osumnjičeni vlasnik i radnik ateljea nabavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opremu na kojoj su falsifikovali oko 250 novčanica od 1.000 dinara, a koje su dve osumnjičene distribuirale u opštinama Pančevo, Smederevo i Zrenjanin, navodi se u saopštenju i dodaje da su Siniša J. i Nenad M. izrađivali i lažne diplome, svedočanstva o završenim srednjim školama, putne isprave, saobraćajne dozvole Crne Gore, polise osiguranja auto odgovornosti, skenirane pečate Uprave carine - Carinarnice Vršac, pečate MUP-a Srbije i drugo.

U saopštenju se kaže da policija nastavlja rad na proveri svih okolnosti u vezi sa tim slučajem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.