Vozio u kontra smeru na autoputu: Tri osobe teško povređene u čeonom sudaru nekoliko automobila

Izvor: Blic, 11.Jun.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio u kontra smeru na autoputu: Tri osobe teško povređene u čeonom sudaru nekoliko automobila

Tri osobe su teško povređene danas oko 9.30 sati u saobraćajnoj nesreći kada je vozač jednog automobila iz nepoznatih razloga ušao u kontra smer i izazvao čeoni sudar sa nekoliko vozila na autoputu u blizini naplatne rampe Bubanj potok.

Kako saznajemo, vozač je uredno prošao naplatnu rampu, a onda potpuno nekontrolisano ušao u suprotni smer.

Vozači nekoliko automobila su uspeli da izbegnu čeoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sudar, ali nažalost ipak je došlo do nesreće. Na mesto udesa stigle su dve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci.

- Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću je star oko 32 godine, ima razderotinu na glavi i nije mogao da rekonstruiše sudar pa se pretpostavlja da je zadobio potres mozga. Prevezen je na Urgentni centar dok se povrede druge dve osobe još utvrđuju - jkaže doktorka Nada Macura, portparol Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar kod Bubanj potoka, vozio u kontrasmeru

Izvor: B92, 11.Jun.2015

Tri osobe su teško povređene oko 9.30 u saobraćajnoj nesreći u blizini naplatne rampe Bubanj potok...Nesreća se dogodila kada je vozač jednog automobila iz nepoznatih razloga ušao u traku suprotnog smera i izazvao čeoni sudar sa nekoliko vozila na auto-putu..Kako saznaje "Blic", vozač je prošao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.