Sudar kod Bubanj potoka, vozio u kontrasmeru

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Bubanj potoka, vozio u kontrasmeru

Tri osobe su teško povređene oko 9.30 u saobraćajnoj nesreći u blizini naplatne rampe Bubanj potok.

Nesreća se dogodila kada je vozač jednog automobila iz nepoznatih razloga ušao u traku suprotnog smera i izazvao čeoni sudar sa nekoliko vozila na auto-putu

Kako saznaje "Blic", vozač je prošao naplatnu rampu, a onda potpuno nekontrolisano ušao u traku u suprotnom smeru.

Na mesto udesa stigle su dve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci.

Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << star oko 32 godine zadobio je povrede glave, odnosno razderotinu na glavi i kako se sumnja, potres mozga, a prevezen je na neurohirurško odeljenje u Urgentnom centru, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Povređena su i dva muškarca iz drugog vozila, obojica stari oko 46 godina, od kojih je jedan zadobio povrede stomaka i slabinskog dela leđa, a drugi povredu grudnog koša, istakla je portparolka Hitne pomoći.

Obojica su, takođe, prevezeni u Urgentni centar, kazala je Macura i dodala da se udes dogodio na auto-putu, 200 metara posle Bubanj potoka u smeru ka Nišu.

Saobraćaj na autoputu Beograd-Niš kod naplatne stanice kod Bubanj potoka normalizovan je nakon jutrošnjeg udesa, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.