Vozio 193 na sat, a ograničenje 80

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio 193 na sat, a ograničenje 80

Saobraćajna policija je u Rači zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "golfa" koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometra na čas na mestu gde je ograničenje 80.
Pripadnici saobraćajne policije u Kragujevcu zaustavili su mladića u okviru pojačane kontrole saobraćaja.

On je zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaznu u iznosu od 126.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom devet meseci.
S obzirom na to da je brzina jedan od najčešćih uzroka saobraćajnih nezgoda, saobraćajna policija apeluje na vozače da poštuju propisana ograničenja brzine kretanja i sve ostale saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj život, ali i živote ostalih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Vozio "golf" 193 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2019

Pripadnici saobraćajne policije u Kragujevcu, u pojačanoj kontroli saobraćaja, zaustavili su u Rači dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "golfa" koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80...Kako je saopštila kragujevačka policija, vozač je zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vozio 193 km/h na putu gde je ograničenje 80, kažnjen sa 126.000 dinara i zabranom vožnje

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2019

Saobraćajna policija zaustavila je u Rači 23-ogodišnjeg vozača "golfa" koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80...Kako je saopštila kragujevačka policija, vozač je zbog nasilničke vožnje priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao...

Nastavak na Radio 021...

VOZIO 193 KILOMETARA NA SAT Mladi Kragujevčanin divljao po putu, policija apeluje na građane da poštuju propise

Izvor: Blic, 13.Avg.2019

Pripadnici saobraćajne policije u Kragujevcu, u pojačanoj kontroli saobraćaja, zaustavili su u Rači dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "golfa" koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80.

Nastavak na Blic...

Kako se policija bori protiv vozača koji obaveštavaju jedni druge o patrolama

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 08:04

Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Boban Milinković rekao je za RTS da će policija pojačano kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom predstojećeg "Bir festa" u Beogradu. Istakao je da je namera da se vozači odvrate od činjenja prekršaja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.