Vozač poginuo na auto-putu: Više puta udario u zaštitnu ogradu, pa se zabio u drvo

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač poginuo na auto-putu: Više puta udario u zaštitnu ogradu, pa se zabio u drvo

Nastradali vozač upravljao je "krajslerom" stranih registarskih oznaka u pravcu Novog Sada U saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko pet sati na auto-putu Horgoš-Beograd kod Feketića, smrtno je stradao J.B. (57) iz Kovina.Nastradali vozač upravljao je "krajslerom" stranih registarskih oznaka u pravcu Novog Sada, javlja RTS.Vozilom je udario više puta u zaštitnu ogradu auto-puta i zabio se u drvo na stajalištu kod Feketića.PROČITAJTE JOŠ - Sudar gradskog autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i kombija kod Ade - povređeno devetoroEkipa Hitne pomoći pronašla je J.B. pored vozila i konstatovala smrt vozača.Prema prvim informacijama sa mesta događaja, vozač "krajslera" nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a u automobilu su pronađeni lekovi i insulinske injekcije, što ukazuje na mogućnost da je J.B. tokom vožnje pozlilo i da je zato sleteo sa puta.Osnovno javno tužilaštvo iz Subotice obavilo je uviđaj na licu mesta, a telo stradalog vozača je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Biciklista poginuo na Zrenjaninskom putu

Izvor: B92, 19.Jul.2019, 07:33

Beograd -- U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu kod Padinske skele stradao je biciklista, rekli su jutros agenciji beta iz Hitne pomoći...Do nezgode je došlo sinoć oko 23 časa kada je automobil oborio biciklistu...Na ulicama Beograda dogodile su se tokom noći još četiri saobraćajne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.