Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 10:51

Više od pola tone marihuane zaplenjeno u Nišu, uhapšena jedna osoba

U policijskoj akciji u Nišu zaplenjeno je 520 kilograma marihuane, spakovane u 134 paketa, koja je stigla sa prostora KiM i bila namenjena za prodaju po gradovima i mestima Srbije. Uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policijski službenici su zaustavili teretno motorno vozilo u Nišu kojim je upravljao N. I. (1976) i tokom pregleda vozila pronašli 134 paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << marihuane, koja je, kako se sumnja, preko Albanije stigla na AP KiM i bila namenjena za prodaju na teritoriji Srbije, saopštio je MUP.

Osumnjičenom N. I. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene droge.
"Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Vulinu su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Zalažem se da se prodaja droge maloletnicima sankcioniše kao pokušaj ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2021

Ministar Vulin nakon velike akcije pripadnika policije: U Nišu zaplenjeno 520 kilograma marihuane koja je stigla sa prostora KiM, iskreno se zalažem da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše kao pokušaj ubistva...Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OGROMNA ZAPLENA MARIHUANE U NIŠU: Paketi stigli sa Kosmeta, ministar Vulin pohvalio pripadnike MUP-a (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021

Marihuana je bila namenjena za prodaju na teritoriji Srbije..Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu koja je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.