VATRENI OKRŠAJ U ČAČKU: Mladić upucan u obe noge, prevezen u bolnicu

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENI OKRŠAJ U ČAČKU: Mladić upucan u obe noge, prevezen u bolnicu

U pucnjavi u Ulici Žarka Đorđevića u čačanskom naselju Ljubić, u sredu oko 12 časova, prema još nepotvrđenim informacijama, teško je ranjen A. R. (37) U pucnjavi u Ulici Žarka Đorđevića u čačanskom naselju Ljubić, u sredu oko 12 časova, prema još nepotvrđenim informacijama, teško je ranjen A. R. (37) iz Čačka. Pročitajte još - VATRENI OKRŠAJ U ČAČKU: Dve osobe ranjene Kako saznajemo, napadač je ispalio više metaka iz pištolja i pogodio mladića u obe noge. Povređeni mladić prevezen je u čačansku bolnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BILO JE JEZIVO, ONAJ ŠTO JE PUCAO ODMAH JE POBEGAO" Muškarac upucan u obe noge u Čačku i to dok su mu DECA BILA U BLIZINI

Izvor: Blic, 27.Mar.2019

U pucnjavi u Ulici Žarka Đorđevića u čačanskom naselju Ljubić, u sredu oko 12 časova, teško je ranjen Aleksandar Radulović (37) iz Čačka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.