Izvor: Blic, 25.Jan.2024, 12:34

"VASPITAČ" PEDOFIL ZLOSTAVLJAO DECU GODINU DANA Zakazano mu suđenje, otkriveno koliko mališana je seksualno iskorišćavao

Pedagoški asistent I. O. (26) koji je osumnjičen da je seksualno zlostavljao decu koja su pohađala Predškolsku ustanovu "Poletarac" naći će se pred sudijom Višeg suda u Somboru 14. februara, nakon što je potvrđena optužnica koju je podnelo Više javno tužilaštvo, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DOLIJAO: Pedofil "vaspitač" iz Odžaka napokon na optuženičkoj klupi! Zlostavljao DVOCIFREN broj mališana, a glave mu je došao hrabar dečak (4)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024

Roditelji traže pravdu..Pedagoški asistent (26) koji je osumnjičen da je seksualno zlostavljao decu koja su pohađala Predškolsku ustanovu "Poletarac" naći će se pred sudijom Višeg suda u Somboru 14. februara, nakon što je potvrđena optužnica koju je podnelo Više javno tužilaštvo...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.