VANDALI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Zbog ovog videa Novosađani besni na svoja dva sugrađanina

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANDALI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Zbog ovog videa Novosađani besni na svoja dva sugrađanina

Dvojica vandala, najverovatnije maloletnika, uništila su u novogodišnjoj noći interfon stambene zgade u ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu.

Oni su prvo, kako se vidi na snimku sigurnosne kamere, zvonili stanarima, a zatim udarali interfon, iščupali ga i ostavili da visi, a sve se dogodilo oko tri časa izjutra.

To im izgleda nije bilo dovoljno pa su se nakon nešto duže od pola sata vratili i dokrajčili interfon iščupavši ga iz zida. Tokom druge akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od njih dvojice shvatio je da ih je snimila kamera, pa su brzo pobegli, ali samo da navuku odeću preko glave.

Tako maskirani vratili su i se i probali da razbiju kameru maskom interfona. U tome nisu uspeli, ali su ostali snimljenji, a snimak njihovog vandalskog čina zapalio je Novosađane na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je kamera ranije snimila nešto što nije smela: Dva klinca demolirala i nju i interfon zgrade u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017

Dva huligana, najverovatnije maloletna snimljena su 1. januara kako, oko 3 sata nakon ponoći demoliraju ulaz u zgradu u ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu...Na snimku koji je snimila kamera na ulazu u zgradu vidi se kako ovi dečaci udaraju po interfonu...Posle nekoliko snažnijih udaraca tabla...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.