Policijo, reaguj! Ova dva maloletnika idu po Novom Sadu i uništavaju zgrade! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijo, reaguj! Ova dva maloletnika idu po Novom Sadu i uništavaju zgrade! (VIDEO)

Verovatno su mislili da će proći nekažnjeno, međutim, zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera, u pitanju su minuti kada će identitet ovih huligana biti poznat!

Četiri sata nakon što smo ušli u 2017. godinu, verovatnom pod uticajem opijata s obzirom na nekontrolisane pokrete, dvojica vandala demolirala su ulaz zgrade u ulici  Đorđa Magaraševića u Novom Sadu.

S obzirom na to kako su nonšalantno došetali i odšetali, vrlo je verovatno da misle da su prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << neprimećeno, međutim, sigurnosne kamere zabeležile su svaki njihov pokret - a i likove, uprkos tome što su prekrili lica majicama.

Na stranici Uživo s novosadskih ulica objavljen je snimak u celosti koji je za sat vremena videlo više od 35 000 ljudi. Na snimku se jasno vidi kako su uništili ulaz zgrade, razbili tablu s interfonima, a potom i sugurnosnu kameru.

Mole se građani Novog Sada da ukoliko prepoznaju lica sa snimka ista prijave policiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.