Užas u Trsteniku: Bračni par pokušao da se ubije, lekari zatekli jeziv prizor u stanu

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Trsteniku: Bračni par pokušao da se ubije, lekari zatekli jeziv prizor u stanu

Bračni par iz Trstenika Saša i Ruža Vuković pokušali su da se ubiju mešavinom sone kiseline i mišomora.

Lekari Hitne pomoć iz Trstenika zatekli su ih u stanu u veoma lošem zdravstvenom stanju, a došli su na poziv radnice koja radi u Turističkoj agenciji „Milenijum“ koja je u vlasništvu Vukovića, i koja ih je prva videla.

Lekarka je rekla da kada je ekipa ušla u stan izgledalo je kao da je u njemu neka magla, što je verovatno posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << isparavanja hemije koju su popili.

"Ekipa hitne pomoći je ušla u stan oko 16.30, a supružnici su bili u svesnom, ali jako lošem stanju. Žena je povraćala krv, dok je muškarac ležao sa naduvenim stomakom. Rekli su da su popili sonu kiselinu i mišomor. Odmah su ih prevezli u bolnicu u Kruševcu i oni su smešteni na Internom odeljenju" rekao je za "Blic" Radovan Popović, direktor Doma zdravlja u Trsteniku.

Lekari su tokom večeri uspeli da stabilizuju njihovo zdravstveno stanje.

Turistička agencija “Milenijum” se kao i stan gde žive Vukovići nalaze u centru Trstenika, u Čajkinoj ulici. Pominje se da su zapali u finansijske probleme, ali i i da su imali privatnih problema.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.