Užas: Komšije otkrile da je njihov sused mrtav već tri meseca!

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas: Komšije otkrile da je njihov sused mrtav već tri meseca!

Mrtav muškarac nađen je u u nedelju u svojoj vikendici u selu Donje Vlase nadomak Niša.

Preminulog S.L. (73) našao je komšija, a pretpostavlja se da je preminuo pre tri meseca, jer je telo bilo u poodmakloj fazi raspadanja.

Ruža Aleksić, njegova prva komšinica kaže da je S.L. živeo sam jer mu sin boravi u Australiji a u inostranstvu su mu i supruga i ćerka.

Glavni krivac za bolest 4500 ljudi u Srbiji je jedna biljka (FOTO)

"On je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << običaj da svakog jutra izađe ispred kuće da pije kafu. Međutim, zadnji put smo ga videli pre skoro tri meseca. Pretpostavljali smo ili da ga je sin odveo u Australiju ili da je otputovao kod rodbine u Prokuplje. Meutim, juče je na molbu njegovog sina kome je bilo sumnjivo što mu se otac ne javlja tako dugo, komšijin bratanac iz Prokuplja došao da ga obiđe. Istrčao je iz kuće kao bez duše i otrčao kod jednog komšije da pozove policiju. Kako sam čula, zatekao ga je mrtvog na kauču", ispričala je komšinica preminulog.

Kako kaže, ubrzo je stigla policija i pogrebna služba je odnela leš.

Nađen lek za bolest od koje svake tri sekunde umre jedna osoba?

"Sin bi trebao danas da dođe da organizuje sahranu. On se o njemu lepo starao iako živi u Australiji. Kuću mu je sredio, a slao mu je i novac. Preko leta bi dolazio sa porodicom, videla bi ih kako roštiljaju u dvorištu. Svi smo u šoku, nije se žalio da je bolestan, pa smo se iznenadili kada smo shvatili da je preminuo", kaže ova žena.

Iako policijskim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je starčeva smrt posledica krivičnog dela, Više javno tužilaštvo je saopštilo da je naložilo obdukciju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.