UŽAS U DONJEM VLASU Muškarac mrtav ležao u vikendici TRI MESECA

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U DONJEM VLASU Muškarac mrtav ležao u vikendici TRI MESECA

Beživotno telo Nišlije S.L. (73), koji je kako se pretpostavlja preminuo pre tri meseca, pronađeno je u njegovoj vikendici u Donjem Vlasu kod Niša.

Leš je bio u poodmakloj fazi raspadanja a pronašli su ga 23. aprila oko 15 časova rođaci, koji su krenuli u potragu pošto se S.L. dugo nije javljao na telefon.

Odmah su alarmirani policija i Više javno tužilaštvo koji su obavili uviđaj i naložili obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Prilikom uviđaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako nezvanično saznajemo, nisu uočeni tragovi koji bi ukazali da je smrt nasilna, ali će se tačan uzrok znati tek pošto stignu rezultati sa Zavoda za sudsku medicinu.

- Sedeo je tu svakog jutra ispred kuće i pio kafu. Sin koji živi u Australiji ga je čuvao i izdržavao. Prošle nedelje je policija dolazila da ga traži ali nisu ga našli. Sin ga je zvao danima ali se nije javljao na telefon pa je zamolio jednog rođaka da ode u Prokuplje kod njegove sestre po ključeve od kuće. Kada je rođak otključao kuću i ušao, odmah je izleteo i povikao: “Eno ga mrtav na kauču”. Pozvao je odmah njegovog sina da mu javi da mu je otac mrtav a onda su odmah obavestili policiju koja je obavila uviđaj - kaže prva komšinica Ruža Aleksić.

Komšije kažu da S.L. koji je živeo sam u vikendici, nisu videli dugo.

- Nismo ga videli sigurno tri meseca pa smo pomislili da je otišao kod rođaka, ili da ga je sin koji živi u Australiji odveo kod njega. Živeo je sam u vikendici, skromno. Nije imao penziju već mu je sin slao za hranu i troškove. Bilo nam je sumnjivo što ga nema ali smo mislili da je kod rođaka - kaže jedan od komšija Božidar Stamenković.

Na vikednici, kako saznajemo nisu uočeni tragovi obijanja niti nasilnog ulaska.

Leš je prebačen na Zavod za sudsku medicine u Nišu gde će biti obavljena obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.