Utopio se Srbin na Olimpik biču! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se Srbin na Olimpik biču! (FOTO)

Kako je objavljeno na portalu Grčka info, muškarac star oko 50 godina nastradao je kada ga je poklopio veliki talas, pa se nagutao vode i doživeo infarkt ČOVEK iz Srbije utopio se danas u Grčkoj, na Olimpik biču. Kako je objavljeno na portalu Grčka info, muškarac star oko 50 godina navodno je doživeo infrakt, pa se nagutao vode. Spasi su pokušavali da ga ožive 15 minuta, kasnije je stigla i Hitn >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << apomoć, ali nesrećnom čoveku niej bilo spasa. - Čovek je imao pedeset godina, dešavalo se ispred restorana gde smo ručali i videli sve što se dešavalo. Imao je probleme sa plućima, naišao je veliki talas, preklopio ga, nagutao se vode. Već tad su meštani i ljudi sa plaže zvali spasioce koji su došli neverovatno brzo, za njima je došla medicinska pomoć, ali spasioci su ga oživljavali 15 minuta, pomoći nije bilo. Sve službe su brzo funkcionisale.Bili smo očevici događaja - napisala je u grupi Grčka info Zorica Mil. Tim povodom jedan od gostiju iz Srbije napisao je: Želeo bih da apelujem na ljude koji na more dolaze sa roditeljima, prijateljima i rodbinom koji su u poznim godinama, da ih ne ostavljaju bez nadzora i da apeluju na njih a i na ostale starije osobe da se ne udaljavaju mnogo od obale(nema potrebe). Žao mi je gospodina koji je bio sa njim, kukao iz sveg glasa.. Baš potresna i tužna slika... PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U OLIMPIK BIČU: Ovo je Stefan iz Požarevca koji se utopio Inače na istoj ovoj plaži pre deset dana utopio se Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca. On je poslednjeg dana letovanja hteo još jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu. Ušao je vodu, a onda su ga talasi poklopili i nestao je pred očima šokirane rodbine i kupača.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi Srbin udavio se u Grčkoj, na istoj plaži

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Muškarac iz Srbije, star oko 50 godina, nastradao je na Olimpik biču u Grčkoj kada ga je poklopio veliki talas...On je navodno dok je bio u vodi doživeo infrakt, pa se nagutao vode, prenose Večernje novosti pozivajući se na sajt Grčka info...Spasioci su pokušavali da ga ožive 15 minuta, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.