Usmrtio devojčicu na pešačkom prelazu

Izvor: Studio B, 28.Feb.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio devojčicu na pešačkom prelazu

Dvanaestogodišnja devojčica je poginula u saobračajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21 sat u ulici Kralja Petra u Blacu, saopštila je danas lokalna Policijska uprava.

Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila "golf" prokupačkih registarskih tablica, pod dejstvom alkohola, oborio dvanaestogodišnju devojčicu koja je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, a posle toga napustio meso udesa, navedeno je u saopštenju.

Dvanaestogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dete prevezeno je u Kliničko bolnički centar u Nišu, gde je od zadobijenih povreda preminulo.

Uviđaj su obavili osnovni javni tužilac u Kuršumliji i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Blacu.

Vozaču putničkog motornog vozila "golf" N.B. (1992) iz Blaca, po nalogu osnovnog javnog tužioca određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i on će u zakonskom roku biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani vozač usmrtio devojčicu na pešačkom!

Izvor: Mondo, 28.Feb.2016

Dvanaestogodišnja devojčica je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21 sat u ulici Kralja Petra u Blacu, saopštila je danas lokalna policijska uprava...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila "golf" prokupačkih registarskih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.