Upucan muškarac na Novom Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan muškarac na Novom Beogradu

U VATRENOM obračunu u petak teško je ranjen mladić Z. S. (28) ispred zgrade 172 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Na njega je oko 17.40 časova pucao za sada nepoznati muškarac, koji je pobegao u nepoznatom pravcu. Povređenog je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je reanimiran i operisan. Policija je obavila uviđaj, a dalja istraga će utvrditi motive napadača koji je pobegao u nepoznatom pravcu i za kojim se traga. Prema rečima komšija, upucani mladić stanuje u zgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << broj 174. U trenutku napada stajao je ispred susednog ulaza sa dvojicom drugova. Iako se pucnjava odigrala naočigled velikog broja dece koja su se igrala na terenu u krugu zgrada, kao i starijih komšija koji su sedeli na okolnim klupama, kako tvrde, niko ništa nije video. - Gomila dece je bila ispred. Neki su igrali košarku, drugi su dobacivali loptu, sedeli, pričali. Bilo ih je zaista mnogo. Nisam videla od te gužve ni ko je pucao ni iz kog pravca - kaže starija sugrađanka, koja je čula pucnje dok je sedela na obližnjoj klupi, svega desetak metara udaljenoj od mesta napada. Zbunjena deca sa igrališta rekla su da poznaju upucanog mladića, i da nije problematičan, ali da su navodno čuli kako zna nekada da se potuče. Jedna od komšinica dodaje, da je od dece saznala o kome se radi i da poznaje oca upucanog mladića, koji je divan čovek i prema njenim rečima član Veća u Opštini Voždovac, inače iz redova SNS.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Upucani muškarac operisan, stanje ozbiljno

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2013, 12:03

U VATRENOM obračunu u petak teško je ranjen mladić Z. S. (28) ispred zgrade 172 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Na njega je oko 17.40 časova pucao za sada nepoznati muškarac, koji je pobegao u nepoznatom pravcu. Povređenog je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je reanimiran...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.