Upucani muškarac operisan, stanje ozbiljno

N. V. B. / Tanjug

03. 05. 2013. u 18:18

Nepoznata osoba pucala je u petak oko 17.50 časova u muškarca starog 28 godina u novobeogradskoj Ulici Jurija Gagarina. Muškarac je operisan, stanje je i dalje ozbiljno

U VATRENOM obračunu u petak teško je ranjen mladić Z. S. (28) ispred zgrade 172 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Na njega je oko 17.40 časova pucao za sada nepoznati muškarac, koji je pobegao u nepoznatom pravcu. Povređenog je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je reanimiran i operisan. Policija je obavila uviđaj, a dalja istraga će utvrditi motive napadača koji je pobegao u nepoznatom pravcu i za kojim se traga.

Prema rečima komšija, upucani mladić stanuje u zgradi broj 174. U trenutku napada stajao je ispred susednog ulaza sa dvojicom drugova. Iako se pucnjava odigrala naočigled velikog broja dece koja su se igrala na terenu u krugu zgrada, kao i starijih komšija koji su sedeli na okolnim klupama, kako tvrde, niko ništa nije video.

- Gomila dece je bila ispred. Neki su igrali košarku, drugi su dobacivali loptu, sedeli, pričali. Bilo ih je zaista mnogo. Nisam videla od te gužve ni ko je pucao ni iz kog pravca - kaže starija sugrađanka, koja je čula pucnje dok je sedela na obližnjoj klupi, svega desetak metara udaljenoj od mesta napada.

Zbunjena deca sa igrališta rekla su da poznaju upucanog mladića, i da nije problematičan, ali da su navodno čuli kako zna nekada da se potuče. Jedna od komšinica dodaje, da je od dece saznala o kome se radi i da poznaje oca upucanog mladića, koji je divan čovek i prema njenim rečima član Veća u Opštini Voždovac, inače iz redova SNS.

Dežurna ekipa Kliničkog centra Srbije saopštila je danas da je povređeni mladić operisan i prebačen sa šok sobu B, na dalje lečenje i posmatranje.

Njegovo stanje je i dalje ozbiljno, trenutno nije životno ugrožen, ali to će sa sigurnošću moći da se zna tek posle 48 sati, posle operacije, prenela je šef Kancelarije za medije KCS Zorica Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

MILAN

03.05.2013. 20:39

@Safo - To znaci da su na njega isaljeni projektili I da je zadobio teze ili lakse povrede a nije ubijen. Upucan I ubijen je razlika zar ne?

Prle

03.05.2013. 21:26

@MILAN, niste razumeli pitanje , evo da ponovim : šta mu dođe to upucan ? u kojem rečniko to ima ? Zar smo već pojeli srpski jezik pa sada samo podrigujemo ?

Redakcija?

04.05.2013. 00:17

@Prle - Kako glupa replika, 'recniko'? Zakljuci sam zasto je to napisao? Moja pretpostavka je ta sto se 'o' nalazi pored 'u' na tastaturi, i da je umesto 'recniku' napisao 'recniko'. Razmisli pre postavljanja glupog komentara, manje posla ce biti za redakciju, pozz

Kajzer Soze

04.05.2013. 00:53

Na pomolu su 90-sete koje nisu nikad ni otisle.Sve su fini i dobri momci.Patriote.

Voždovčanka

06.05.2013. 03:13

Nadam se da će policija brzo rešiti slučaj, a da će Z.S. biti bolje. Jako mi je žao što se to desilo.