Izvor: RTS, 12.Mar.2022, 12:01

Umesto čokolade policija u omotima pronašla 12 kilograma droge

Beogradska policija je u prtljažniku, prilikom pregleda automobila, pronašla kofer u kome se nalazilo 36 paketa-tabli sintetičkog kanabinoida (pinaka) u omotima od čokolade, ukupne mase 12,01 kilograma.
Pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije i Interventne jedinice 92, uhapsili su Đ. R. L. V. (1992) i S. B. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je MUP.

U saopštenju se dodaje da je policija je u Beogradu zaustavila automobil kojim je upravljao Đ. R. L. V, dok je na mestu suvozača bila S. B.

Pregledom vozila, u prtljažniku je pronađen kofer, u kome se nalazilo 36 paketa-tabli sintetičkog kanabinoida (pinaka) u omotima od čokolade, ukupne mase 12,01 kilograma, dok je kod S. B. pronađena manja količina marihuane, kaže se u saopštenju.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaplenjeno 12 kilograma droge u Beogradu

Izvor: Danas, 12.Mar.2022

Policija je uhapsila Đ.R.L.V. (1992) i S. B. (2000), osumnjičene za proizvodnju i prodaju droge i zaplenila veću količinu narkotika, saopštio je danas MUP Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.