Ujak monstrum: Sestri ubio sina, pa silovao kćerku

Izvor: S media, 25.Jul.2012, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujak monstrum: Sestri ubio sina, pa silovao kćerku

Policija je u sredu uhapsila Srđana S. (45) zbog sumnje da je u svojoj kući u jednom prigradskom naselju, više puta silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu. Njenog brata, svog sestrića, ubio je pre više od deceniju, zbog čega je robijao deset godina. Izvršio je i niz drugih krivičnih dela, a pre nepune dve godine izašao je iz zatvora.

Nesrećna devojčica, osim seksualnog zlostavljanja od po svemu sudeći izopačenog ujaka, trpela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je i batine, pretnje da će biti ubijena ukoliko nekome o tome ispriča.

Teško zlostavljanje prekinuto je kada je ona smogla snage i na ulici presrela sektorskog policajca u tom naselju. Ispričala mu je traume i muke koje je doživela. Užasnut pričom, odmah je devojčicu doveo u policijsku stanicu.

- Odmah smo reagovali i priveli osumnjičenog za silovanje - kažu u kragujevačkoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, osumnjičeni ujak i nesretna devojčica živeli su u istom dvorištu, u različitim kućama. Ona je živela sa babom i majkom, a ujak u zasebnoj kući.

Majka zlostavljane devojčice mesecima je bila odsutna, nadničila je na poljima u Vojvodini. On je koristio trenutke kada je baka devojčice, njegova majka, bila van kuće i tada ju je napastvovao.

- On je maloletnu devojčicu prinudio na obljubu primenjujući silu i preteći joj da to ne sme da prijavi - navode u policiji.

Ni majka ni baba nisu znale šta se dešava i šta sve preživljava nesretno dete. Samo im je jednom rekla da više ne može da živi u toj kući, ali one nisu znale šta se tačno dešava i kroz kakav pakao dete prolazi.

Horor u ovoj porodici, zbog preke i izopačene naravi osumnjičenog Srđana S. trajao je, izgleda, godinama. Prema priči zlostavljane devojčice, koju su potvrdile i njena majka i baka, on je pre nekoliko godina silovao i njenu rođenu sestru, koja je u to vreme takođe bila maloletna. Postoje i saznanja da je silovao i bratanicu.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčicu silovao ujak zver

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2012

Zbog sumnje da je silovao svoju sestričinu, policija je u sredu uhapsila Srđana S. (45). On se sumnjiči da je u svojoj kući u jednom prigradskom naselju u okolini Kragujevca, više puta silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu. Njenog brata, svog sestrića, ubio je pre više od deceniju, zbog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Odležao ubistvo sestrića i silovanje starije sestričine, pa silovao i mlađu

Izvor: Blic, 26.Jul.2012, 22:00

Policija je uhapsila Srđana S. (45) zbog sumnje da je od marta do maja u Kragujevcu više puta silovao svoju sestričinu, staru 14 godina. Posle saslušanja, istražni sudija kragujevačkog Višeg suda odredio mu je pritvor od mesec dana...On je pre dve godine izašao iz zatvora, a izdržavao je desetogodišnju...

Nastavak na Blic...

Odležao ubistvo sestrića i silovanje starije sestričine, pa silovao i mlađu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2012

Policija je uhapsila Srđana S. (45) zbog sumnje da je od marta do maja u Kragujevcu više puta silovao svoju sestričinu, staru 14 godina. Poslije saslušanja, istražni sudija kragujevačkog Višeg suda odredio mu je pritvor od mjesec dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.