Uhapšeno troje zbog ubistva u 2010.

Izvor: B92, 09.Maj.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno troje zbog ubistva u 2010.

Beograd -- Tri osobe uhapšene su danas u Beogradu zbog ubistva Dragaša Simića, vlasnika menjačnice u Bajinoj Bašti, koji je ubijen 2010.

Akciju hapšenja vodila je Uprava kriminalističke policije, beogradska i užička policija.

Privedeni su Ž.K. (26), M.B. (32) i B.S. (33), svi iz Beograda, za koje se sumnja da su 27. jula 2010. ubili Simikća. U toku je dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog dela, navodi se u saopštenju užičke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije.

Kako blic piše, osumnjičenis u kobne večeri, očekivali da Simić kod sebe ima mnogo više novca. Njima je, kako saznaje "Blic", "tiper" rekao da će iz menjačnice poneti 100.000 evra, ali nesrećni čovek to nije uradio.

Osumnjičeni su trenutno na saslušanju u PU Užice nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Užicu.

Simić je ubijen ispred svoje porodične kuće u selu Crvica, a ubice su mu tada oduzele torbicu u kojoj je bila izvesna suma novca, kao i pištolj.

Kako se sumnja, dvojica osumnjičenih su Simića pola sata pre ponoći sačekali u garaži u selu Crvica gde je živeo. Zatim su ga napali i pretukli, a potom oteli 1.000 evra i pištolj koji je ovaj imao u legalnom posedu.

Na kraju su u njega ispalili jedan hitac, i ponegli "puntom" koji je u vlasništvu jednog od njih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapse osumnjičene za ubistvo Dragaša Simića

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013

Dvojica osumnjičenih su Simića pola sata pre ponoći sačekali u garaži u selu Crvica gde je živeo. Zatim su ga napali i pretukli, a potom oteli novac i pištolj. Na kraju su u njega ispalili jedan hitac, i pobegli "puntom"..BAJINA BAŠTA - Pripadnici Uprave kriminalističke policije i PU Užice...

Nastavak na Kurir...

Uhapšena trojica osumnjičenih za ubistvo vlasnika menjačnice

Izvor: Blic, 09.Maj.2013

Kako "Blic" saznaje, pripadnici Uprave kriminalističke policije i PU Užice uhapsili su Živka Kovačevića (36) i Borivoja Stojića iz Surčina(33) zbog sumnje da su 2010. ubili Dragoša Simića, vlasnika menjačnice u Bajinoj Bašti...Kako se sumnja, dvojica osumnjičenih su Simića pola sata pre...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.